Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Next Door Neighbor!!


Περίοδος αλλαγών και μετακομίσεων... (Αυτήν τη λέξη την έχω μισήσει περισσότερο από όλες τις άλλες :S  !!!!)

Έτσι και στην δική μου πολυκατοικία γίνονται ανακατατάξεις και μετακομίσεις....

Καλό αυτό, θα έλεγε κάποιος, αν σκεφτείς ότι ανανεώνεται η εικόνα της "γειτονιάς", αλλάζουν πρόσωπα, καταστάσεις, φιλίες, παρέες, συμπεριφορές κ.ο.κ.



Στο σημείο αυτό θα ήθελα να καταθέσω και να ομολογήσω ένα μου απωθημένο (από την μεγάλη γκάμα που έχεις διαπιστώσει αδερφέ μου πως διαθέτει η αφεντιά μου!!!)......

Πάντα ήθελα να ζήσω σε μία πολυκατοικία που όλοι οι ένοικοι είναι συνομήλικοι και όλοι μαζί να έχουμε γίνει μία παρέα και να ανταλλάσσουμε σπίτια για να συναντιόμαστε και να υπάρχει η απαραίτητη οικειότητα να διανυκτερεύει ο ένας στο σπίτι του άλλου και γενικά να γίνεται ένας μεγάλος χαβαλές.... Κάτι σαν τη σειρά της τηλεόρασης (Τα Φιλαράκια)

Τώρα θα μου πεις...."Μεγάλε, σαν πολλά δε ζητάς από τη ζωή σου?"

Και ανταπαντώ: "Όνειρο είναι αδερφέ μου και στα όνειρα δεν υπάρχουν όρια...... Ή κάνω λάθος?"

Πάντως μέχρι στιγμής η κατάσταση είναι υποφερτή με τους γείτονες... Άλλωστε και εγώ δεν είμαι και κανένας γεροπαράξενος (μάλλον ονειροπαρμένος θα έλεγα με αυτά τα δεδομένα) και επίσης είμαι και αρκετά προσαρμοστικός (τόσο, όσο χρειάζεται, μην μας πάρουν και από κάτω οι υμέτεροι......)

Πάντως εγώ εξέφρασα ευθαρσώς στον ιδιοκτήτη της πολυκατοικία , που τυχαίνει να είναι πολύ cool άτομο...... "Κώστα, δεν ξέρω τι θα κάνεις, αλλά δεν θα μας φέρεις μόνο άντρες εδώ πέρα. Κοίτα να το εμπλουτίσεις το μενού, να έχει και ένα ενδιαφέρον βρε παιδί......." Βέβαια η έτερη ενοικιάστρια (παλαιότερη από εμένα) το αντέκρουσε αμέσως δηλώνοντας το ακριβώς αντίθετο, πράγμα το οποίο δεν αμφισβήτησα, τηρώντας επακριβώς το πρωτόκολλο της "αρχαιότητας" :)

Αυτά με τις ανακατατάξεις και όπως το συνηθίζω τώρα τελευταία, πάρτε και ένα μερακλίδικο σχετικό άσμα.......

2 σχόλια: