Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Κεριά στο μανουάλι για τον Τζάκσον το Μιχάλη!!

Ρε παιδιά!! Δεν το έχω καταλάβει αυτό με το Μιχαλάκη.....

Τι πάει να πει ότι πούλησε χίλια μύρια (σ.σ. 1000 Χ 10.000=10.000.000) αντίγραφα... τι πάει να πει ότι πέρασε τη μουσική σε άλλο επίπεδο....

Τι πρόσφερε αυτός ρε συ "Πολεμόχαρη φυλή μου" (όπως έλεγε και η late Μαλβίνα)?

Τι είναι αυτό που είχε αυτός ο άνθρωπος για το οποίο θα πρέπει να γίνει τόσος ντόρος, να χυθεί τόσο...... χρήμα (αίμα θα σκέφτηκες είμαι σίγουρος), να χυθεί τόσο δάκρυ από τον κάθε άσχετο... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ δεν στο είπα πολεμόχαρη φυλή...... ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΓΙ' ΑΥΤΟΝ....!>@!#^&%!#^%# Ήμαρτον ρε συ!!

Ποτέ δεν θα ακούσεις το στοματάκι μου να λέει ότι η μουσική δεν είναι κάτι για το οποίο δεν αξίζει να δώσει σημασία.... Η μουσική έχει πτυχές που δεν νομίζω να μπορέσει ποτέ το 10% της χρησιμοποιούμενης φαιάς μας ουσίας να αντιληφθεί ποτέ, αλλά όχι και έτσι!!!

Επίσης ποτέ δεν θα με ακούσεις να λέω ότι πρέπει όλοι οι τραγουδιστές να είναι σαν τους παπαροκάδες (που στην τελική και αυτοί την ψώνισαν....) βλέπε φωτό παρακάτω











αλλά όχι και να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος να είναι στα όρια της παράνοιας, να σκορπίζει παιδιά από εδώ και από εκεί, να μην ξέρει ούτε και ο ίδιος από που τα έκανε και πως, να κάνει τόσες πλαστικές όσες και οι κοτσάνες που αραδιάζει η Μενεγάκη σε μία ώρα, να μην μπορεί να κοιμηθεί από μόνος του και να ζητάει από τους γιατρούς του να του κάνουν ολική αναισθησία μπας και κλείσει κανένα βλέφαρο....... και άλλα πολλά.

Δηλαδή αν δεν τα έκανε όλα αυτά δεν θα "παρήγαγε" τέτοιο έργο στη μουσική? Ίσα ίσα που θα τον "χαιρόμασταν" αρκετά χρονάκια ακόμα. Όχι βέβαια και σαν τους μεταλλαγμένους των Rolling Stone που ένας Θεός ξέρει πως μπορούν και ζουν ακόμα με τόσες καταχρήσεις (εξ ου και το "μεταλλαγμένοι")

Και εν πάση περιπτώσει (αυτό το "εν πάση περιπτώσει" πρέπει να το ελαττώσω) τι φταίμε εμείς οι κοινοί θνητοί να ζούμε με τέτοια κοσμογονικά ερωτήματα.... Ζει ο Μιχαλάκης? Πέθανε? Τον κήδεψαν? Και αν ναι, που? Τα παιδιά είναι δικά του? Η μάνα τους, που βόσκει? Ποιός τον σκότωσε? Με τι τον σκότωσαν? Σε τι κατάσταση ήταν? Θα μπορούσε να ξανατραγουδήσει?

Μας έχουν βάλει στο τριπάκι με τον Έλβις και το ότι ζει και βασιλεύει και ότι ο θάνατός του ήταν σκηνοθετημένος..... Ε, όχι και άλλο..... Δεν θα το αντέξω....

Έχουμε και σημαντικότερα θέματα να αντιμετωπίσουμε ΡΕ 'ΣΕΙΣ!!!!! Σταματήστε να μας κάνετε τα @ρχ...@ κολοκυθοκάρπουζα (φανταστική ποικιλία... Γεύση καρπουζιού χωρίς κουκούτσια... Απλά Φανταστικό!!!).

Κάντε και κάτι πιο εποικοδομητικό στη μίζερη ζωούλα σας!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου