Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Ironing Maniac!!!

Ναι μου αρέσει να σιδερώνω!!!








Μπορεί να ακούγεται παράξενο πολεμόχαρε, αλλά ναι... είναι κάτι που μου αρέσει πάρα πολύ!!

Μπορεί οι Αρχαίοι Έλληνες να πήγαιναν κάθε λίγο και λιγάκι στα μαντεία για να ηρεμήσουν και να "φορτιστούν", μπορεί οι πρώτοι Χριστιανοί να ζούσαν ασκητική ζωή και να ηρεμούσαν μέσω της αδιάκοπης προσευχής, μπορεί οι Κινέζοι και λοιποί Ασιάτες να έχουν το διαλογισμό και τη γιόγκα και το βελονισμό και ό,τι άλλο κουλό και τρελό μπορείς να φανταστείς, αλλά εγώ ηρεμώ με κάτι πολύ απλό..... με το σιδέρωμα!!!

Δεν ξέρω πότε άρχισε να με επηρεάζει έτσι θετικά αυτή η σπιτική δουλεία, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι όταν μαζεύω ρούχα για σιδέρωμα, είναι η καλύτερή μου!! 

Προσπαθώ πάντα να μαζεύω όσο περισσότερα γίνεται (μιας και αυτό δεν είναι και πολύ εύκολο όταν ζεις μόνος σου) για να διαρκεί όλο και περισσότερο αυτή η "απόλαυση"!!!

Όταν σιδερώνω λοιπόν, μπορώ να μεταφέρομαι σε έναν άλλο χωροχρόνο, το δικό μου κόσμο, με τους δικούς συλλογισμούς και τους διαλογισμούς...

Μπορώ να κάνω πολύπλοκες αναλύσεις καταστάσεων.....

Είναι σαν να έχω ένα πρακτικό και να βάζω ένα ένα όλα τα ζητήματα που με απασχολούν υπό εξέταση....

Και το καλό είναι ότι τις περισσότερες φορές μπορώ και να καταλήξω σε μία αξιοπρεπή λύση, αν είναι πρόβλημα ή σε ένα αξιοπρεπές συμπέρασμα, αν είναι μία κατάσταση που χρήζει αποτίμησης...

Όλα μου φαίνονται τόσο βατά όταν είμαι σε αυτήν την κατάσταση και όλα μπορούν εύκολα να μπουν σε μία σειρά και να μου αποκαλύψουν και την παραμικρή τους κρυμμένη πτυχή!!


Μπορεί όλο αυτό να ακούγεται τρελό, αλλά πιστεύω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει και μία ασχολία που τον ηρεμεί και τον βοηθάει να σκέφτεται!! Ε... εγώ έχω αυτό!!

Είμαι σίγουρος ότι ο καθένας που θα διαβάζει αυτές τις γραμμές θα σκεφτεί άμεσα να βρει τρόπο να του σιδερώσω και τη δική του μπουγάδα, αλλά.... πριτσ!!!!!

Είπαμε μου αρέσει, αλλά όχι και σε σημείο μαζοχισμού!!

Αυτά αδερφέ μου πολεμόχαρε φορ νάου!!

Υ.Γ. Τώρα τι σχετικό θα μπορούσα να μου αφιερώσω... δεν ξέρω!!!

Ας κάνω όμως μία προσπάθεια....

 

4 σχόλια:

  1. Φούλα είπε...

    Το αίμα νερό δε γίνεται ρε παιδί μου! Τι σου είναι το DNA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αααααχχχχχ και νόμιζα πως μόνο εγώ είμαι φαν του σίδερου.. δως μου μια γιουροπρο, έστω ένα σίδερο που να βγάζει άφθονα μπαρς ατμού μια ωραία και στιβαρή σιδερώστρα και τόνους φρεσκοπλυμμένα ρούχα!! με τρελαίνει η μυρωδιά του φρεσκοπλυμμένου.. κ ηρεμώ απίστευτα.. μετά από σιδέρωμα νιώθω ελαφριά σα πούπουλο! ααχ πως σε καταλαβαίνω!! και τα κάνω όλα τα ρούχα μέχρι και τη τελευταία τους γωνία, αργά και σταθερά... ειδικά τώρα το χειμώνα που έχει και κρύο, μια χαρά με βολεύει..
    lets ironing together...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τελικά ρε κορίτσια, ο μύθος ότι το σιδέρωμα είναι δυσάρεστη δυσκολία, μάλλον έχει καταρριφτεί!!!!

    Γιατί δεν εξηγείται ότι όλοι όσους ρώτησα για το θέμα αυτό συμφωνούν μαζί μου!!!

    Μάλλον είναι η καινούρια διαστροφή της χιλιετίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ana8ewrw amesws....

    tis sovares mas suzhthseis de 8a tis kanoume me th sagria sto xeri.... OOOOOXI!
    Mallon egw 8a exw th sagria... esy to sidero!
    sounds interesting! 8a sou ferw k kati dika mou poukamisa, twra pou kserw oti s aresei! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή