Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη!!


   Αγαπητέ Άγιε Βασίλη,





   Για μια ακόμη φορά απευθύνομαι σε σένα, σαν παιδάκι που είμαι, για να σου ζητήσω ταπεινά να με θυμηθείς και φέτος τις γιορτές με τα ωραία σου δώρα...


   Για να είμαι σωστός απέναντί σου, σου λέω ότι ήμουν πολύ καλό παιδάκι και έτρωγα όλο το φαγητό μου το μεσημέρι.. Αποτέλεσμα ήταν να βάλω μερικά παραπανήσια κιλάκια και τώρα προσπαθώ με δίαιτα να τα χάσω... Δεν είναι σημαντικό αυτό Άγιε? Δεν με κάνει καλό παιδί αυτό? Μάλλον.. ναι... :)


   Εκτός από το φαγητό, Άγιε, έκοψα και το τσιγάρο.. Ίσως αυτή ήταν η αφορμή για να αρχίσω να τρώω, αλλά το σημαντικό είναι ότι το έκοψα... ΠΑΕΙ!! δεν το έχω ακουμπήσει από τότε... Δεν είναι αυτό σημαντικό Άγιε? Δεν δικαιούμαι δωράκι μόνο και μόνο γι' αυτό? Μάλλον.. ναι... :)

   Εκτός από το φαγητό και το τσιγάρο, Άγιε, έκοψα και την κοκα κόλα.... Είχα φτάσει σε άσχημα επίπεδα και αν το συνέχιζα θα έκανα ζημιά στο στομάχι μου... Αλλά είπαμε... ΤΕΛΟΣ, δεν έχω πιεί γουλιά από τότε....Δεν είναι αυτό σημαντικό Άγιε? Μάλλον.. ναι... :)

   Τέλος εκτός από το τσιγάρο, το φαγητό, την κοκα κόλα, "έκοψα" και τη σύζυγο... Χώρισα Άγιε και τώρα ζω μόνος μου και έχω αφοσιωθεί κατά 99% στα παιδιά μου και στη δουλειά μου... Ίσως να ήταν αυτό η πηγή όλων των κακών μου... Όμως τώρα νιώθω ελεύθερος...  Δεν είναι αυτό σημαντικό Άγιε? Μάλλον.. ναι... :)

    Για να σου πω όμως τη "μαύρη" αλήθεια, Άγιε, το μόνο που δεν έκοψα είναι να κάνω ξυπνήσω από το λήθαργο και να κόψω κάποιες "κακές" συνήθειες που έχω και με σπρώχνουν να κάνω συνεχώς λανθασμένες κινήσεις.... Το προσπαθώ, Άγιε.... το προσπαθώ όσο μπορώ... Αλλά δεν είναι ήδη πολλά αυτά που έχω καταφέρει αυτό το ημερολογιακό έτος? Αρκετά, λέω εγώ και είναι πιστεύω καιρός να αφήσω και κάτι για το νέο έτος.... (έτσι θα μπορώ να καυχιέμαι το επόμενο έτος ότι κάτι έκανα και τότε....!!! Έξυπνο, έτσι?)



    Μετά από όλα αυτά, δεν δικαιούμαι και εγώ, Άγιε, ένα δωράκι? Δεν θέλω κάτι ιδιαίτερο, φανταχτερό και ακριβό... με ξέρεις τώρα.... κάθε χρόνο μου στέλνεις. Ξέρεις τα γούστα μου και τις προτιμήσεις μου...


   Αυτό που θέλω φέτος, Άγιε, είναι κάτι που στο έχω ξαναζητήσει.... Ηρεμία και γαλήνη!!! Αυτό θέλω


   Και για να γίνει αυτό, σου δίνω μία λίστα με "βοηθήματα" για να γίνουν πραγματικότητα τα παραπάνω:


   1.   Μία ολοκαίνουρια 29άρα οθόνη για τον υπολογιστή μου, έτσι ώστε να μπορέσει το "θηρίο" να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του..


   2.   Μία ολοκαίνουρια 42άρα οθόνη, για να μπορούν να βλέπουν τα μικρά μου τα καινούρια επεισόδια από Gormiti, Barbie, BEN 10, WINX χωρίς προβλήματα θέασης..


   3.   Μία επιταγούλα 500€ για να κάνω κάτι "μερεμετάκια" στο αυτοκίνητο, γιατί δεν θα ήθελες Άγιε να με βλέπεις (εμένα το καλό σου τέκνο) να κυκλοφορεί με απεριποίητο αμαξάκι!! Έτσι δεν είναι?


   4.   Ένα καινούριο laptop (έστω ένα netbook) για να μπορώ να ενημερώνομαι για τα τεκταινόμενα του κόσμου, από όπoυ και να είμαι και να μπορώ να επικοινωνώ μαζί σου, όπως τώρα... ;) 


   Δεν νομίζω να είναι δύσκολο σε σένα, Άγιε, όλα αυτά έτσι δεν είναι? Και εξάλλου, όπως προείπα, τα δικαιούμαι νομίζω και με το παραπάνω μετά από τόσες καλές πράξεις που έκανα.....


   Ευελπιστώ στην αγιοσύνη σου Άγιε και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!


Υ.Γ. Άντε να σου αφιερώσω και ένα επίκαιρο για να κολακεύσω κι άλλο... !!!


8 σχόλια:

  1. Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΜΕΝΑ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΩ ΤΑ ΕΞΗΣ:ΧΑΙΡΟΜΕ ΑΚΤΑΡΧΗΝ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΟ ΤΕΚΝΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ...ΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΕΣ ΕΠΑΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΞΕΛΑΦΡΩΝΕΙ...ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΙΣ "ΚΑΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΜΙΑ "ΚΑΚΙΑ" ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΠΗΡΕ ΤΕΛΟΣ...ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ..ΕΕΕ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΥΛΙΞΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΑ8Α ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ;)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταρχήν πολεμόχαρε αδερφέ μου, χωρίς να θέλω να παρεξηγηθώ, θα ήθελα κάποια στιγμή να μου δείξεις το "πληρεξούσιό σου", έτσι για να μην υπάρχουν και αμφιβολίες, οκ?

    Δεύτερον διαβίβασε σε παρακαλώ τις θερμές μου ευχαριστίες στον Άγιο για την απόφασή του να μου εκπληρώσει τις επιθυμίες.. Άλλωστε είπαμε... τα αξίζω όλα και με το παραπάνω!!

    Τέλος, να σου πω ότι το μόνο που μπορώ να κάνω είναι υπομονή μιας και αν μπορούσα να κάνω κάτι από όλα αυτά που ζήτησα από τον Άγιο, σε διαβεβαιώνω ότι θα το έκανα από μόνος μου ;)

    Ακροτελεύτια, να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σου και θα ήθελα αν ήταν δυνατόν να δώσεις και κάποια προσωπικά στοιχεία για ξέρω με ποιον ομιλώ!!!

    Μετά Τιμής
    Panostintrelamou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν μου επιτρέψεις, στείλε κι αυτή τη σημείωση μαζί με το δικό σου, που να ξοδεύω λεφτά...θα τα στείλεις που θα τα στείλεις..

    αη βασίλη φέρε μου και μένα μια μετάταξη στη σαλόνικα, άντε και σέρρες.πλιζ. δε τη παλεύω κάστανο στην αθήνα.
    μόνο αυτό θέλω. κ ήμουν άψογο κορίτσι όλη τη χρονιά. και το φαί μου έτρωγα και κιλά έχασα και τον αντρα μου τάιζα και τον φροντιζα και του εκανα σεχ οποτε ηθελε και το σπιτι μου το ειχα παντα γυαλισμενο και τους γονεις μου τους εκανα τα χατηρια και τα πεθερικα τα προσεχα πολυ και τις φιλες μου τις κερασα καφε και γλυκα και τους γκομενους δεν αφησα με κανενα παραπονο και τους λογαριασμους μου τους πληρωνα και δεν επαιρνα παραπανισια ρουχα-παπουτσια-τσαντες-κομπολογια-κτλ. δε το αξίζω ρε άγιε? μια ωραία μετάταξη?..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Maria

    Εσύ,με αυτά που έκανες, όχι μετάταξη... αλλά τη σύνταξη ολόκληρη και άμεσα πρέπει να σου δώσουνε!!! Να ηρεμήσεις...

    Α... και να σου κάνουνε και μια προτομή εκεί στην πλατεία Ελευθερίας στα Σέρρας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φούλα είπε...

    Έχε χάρη που έχω φτάσει σε απύθμενα βάθη μπατηροσύνης, αλλιώς κάτι θα έκανα για σένα ρε αδερφάκι! Όταν διάβαζα τις επιθυμίες σου μου ήρθε εκείνο το τραγουδάκι του Πανούση σε μουσική "We are the world" :
    "Υπάρχουνε παιδάκια
    που δεν έχουνε φαΐ,
    ούτε πικάπ
    ν' ακούνε μουσική...".

    Συγκινήθηκα βρε! Άντε να έρθεις να σε βαγιοκλαδίσω (=hug + pet).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Φουλα!!

    Είσαι απιστεύτου (πρόσεξε τον τονισμό)!!!

    Μ' έκανες και γέλασα!!! Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητό μου τέκνο,
    Άγιος Βασίλης speaking!
    ωραία και καλά αυτά που μου λες... και δε μπορώ να φέρω αντίρρηση σ΄αυτά που μου ζητάς καθότι και άψογος πατέρας δείχνεις και τον εαυτούλη σου αγαπάς και φροντίζεις εις το έπακρο... Δε μπορώ να πω... αξίζεις έπαινο για όλα αυτά και θα ήθελα πολύ να σου κάνω τις ευχές σου πραγματικότητα!
    Αλλά να... τυχαίνει κι αυτή η παγκόσμια οικονομική κρίση μωρέ... και γι αυτό ήθελα να σε ρωτήσω:
    Μήπως σου περισσεύουν γύρω στα 500 ευρόπουλα γιατί έχω να κάνω κάτι μερεμέτια στο έλκυθρο και ο Ρούντολφ πρέπει οπως-και-δήποτε να πάει ένα 3ήμερο σε SPA για ταράνδους... (κάτι έχει πάθει η μύτη του τώρα τελευταία και δε φωτίζει, όσο φώτιζε παλιά... ο κτηνίατρος μίλησε για υπερκόπωση! Εγώ τι να πω; Το ζωντανό μία νύχτα το χρόνο δουλεύει και πρόλαβε να πάθει υπερκόπωση; τεσπα...)
    Στείλε μου εσύ τα 500 λοιπόν... κι εγώ θα δω τι μπορώ να κάνω!

    Μετά τιμής
    Αγιος Μπίλης aka Σάντα Κλάους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητέ Άγιε...

    Μετά περισσής χαράς έλαβα το γράμμα σου και έχω να σου πω μόνο αυτό:

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΙΕΣ!!!

    Εξάλλου εσύ είσαι ο Άγιος Βασίλης και εγώ δεν είμαι η Eurobank...Το πιασες? ;)

    Γι' αυτό πέσε το παραδάκι, μην έρθω και τα κάνω όλα λίμπα εκεί πέρα και μείνουν εκατομύρια παιδάκια χωρίς παιχνίδια φέτος!!! Και μετά ποιός τους ακούει....

    Και αν έχεις πρόβλημα με τον Rudolf, στείλτον εδώ που έχει και καλό κλίμα να σου τον φτιάξω εγώ turbo injection και να δεις μετά απόδοση που θα έχει... Έναν τάρανδο θα έχεις αλλά θα αποδίδει για 10 άλογα!!!

    Με πολλή αγάπη
    Το αγαπημένο σου τέκνο
    Panostintrelamou

    ΑπάντησηΔιαγραφή