Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Greekflagnication!!!

I shall always recognise you
By the dreadful sword you hold,
As the earth, with searching vision,
You survey, with spirit bold.

'Twas the Greeks of old whose dying
Brought to birth our spirit free.
Now, with ancient valour rising,
Let us hail you, oh Liberty!



Έφτασε λοιπόν ο καιρός να ξαναγιορτάσουμε με περισσή υπερηφάνεια την "Ελληνικοσημαιάδα"!!

"Τι είναι αυτό?" Θα μου πεις και με το δίκιο σου πολεμόχαρε αδερφέ μου....

Είναι η σαπουνόπερα των δ'υο αντιμαχόμενων πλευρών... Αυτών που θεωρούν ότι η ελληνική σημαία δεν πρέπει να φέρεται από χέρια αλλοδαπών και από αυτών που είναι υπερ της διαλλαξίας και του συμβιβασμού.....

Ε, ρε τι έχουν να δουν πάλι τα μάτια μας!!!

Το μακελειό που έχει να γίνει στα πάνελ των καναλιών από τους εκπροσώπους αριστεράς και δεξιάς (για να μην  πω άκρα αριστεράς και ακροδεξιάς γιατί θα πρέπει να βάλω στη μέση και 2 διμοιρίες των ΜΑΤ)

Και έρχομαι και σκέφτομαι τώρα εγώ ο αδαής και αμόρφωτος ανήρ:

   1.   Γιατί όλη αυτή η φασαρία τη στιγμή που όλοι μας έχουμε επιτρέψει την είσοδο και παραμονή αλλοδαπών στη χώρα μας? (Είναι αυτά απόρρειες της Ελληνοχριστιανικής μας παιδείας?)

   2.   Γιατί να φωνάζουμε για το γεγονός ότι κάποιοι αλλοδαποί μαθητές είναι απλά πιο έξυπνοι και πιο μελετηροί από τα δικά μας τα "καλομαθημένα"? (ασχολίαστο)

   3.   Γιατί να μην τηρούνται οι θεσμοί που λένε ότι τη σημαία του σχολείου την φέρει ο καλύτερος από απόψεως διαγωγής και επιδόσεων? (ασχολίαστο)

   4.   Γιατί να διαμαρτυρόμαστε, αντί να είμαστε υπερήφανοι που άνθρωποι από άλλες χώρες θέλουν να λέγονται "Έλληνες υπήκοοι"? (ασχολίαστο)

   5.   Από που θα καταλάβει κάποιος ένα παιδί 4ης γενιάς, ότι προήλθε από άλλη χώρα χωρίς να μας το πει το ίδιο? )[Γιατί εκτός από ορισμένες περιπτώσεις (χρώματος δέρματος π.χ.) δεν θα έχει παρά ασήμαντες διαφορές με τα "αμιγώς" ελληνόπουλα].

   6.   Γιατί να μην αντιμετωπίζουμε με την ίδια βλοσυρότητα τους αλλοδαπούς που βοηθάνε τις ελληνικές ομάδες να φτάσουν ψηλά στις κατατάξεις μεταξύ των άλλων χωρών? Αυτοί δεν φέρουν την ελληνική σημαία? Ή μήπως δεν αγωνίζονται για μία ελληνική ομάδα? (Ά, ρε Βλαχοπούλου καλά τους τα έχωνες!!)

   7.   Ποιός από τους γνωστούς και άγνωστους φωνακλάδες "ευπατριδήδες" θα υπερασπιστεί τους αδικημένους Έλληνες που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα πάτρια και να ζήσουν σε μία ξένη αν όχι εχθρική χώρα για να μπορέσουν να ορθοποδήσουν? Και ποιός από αυτούς θα υπερασπιστεί το δίκιο τους εαν αυτοί (όσοι και να 'ναι) να θέλουν να έχουν την υπηκοότητα της χώρας που τους δέχτηκε και τους βοήθησε? (ασχολίαστο)

   8.   Ποιός από τους παραπάνω έκανε το παραμικρό σχόλιο (είτε θετικό είτε αρνητικό) με το γεγονός ότι κάποιοι Έλληνες σήκωσαν (σε ανάλογες περιστάσεις) την αμερικάνικη ή την γερμανική ή δεν ξέρω ποιά σημαία (με τη θέλησή τους φυσικά) (Δεν το κατακρίνω προσωπικά, απλά το αναφέρω ως γεγονός).

   9.   Ποιός από τους παραπάνω έχει χριστεί ως ο επίσημος "Υπερασπιστής του Έθνους" και εν πάση περιπτώσει τι έχει κάνει περισσότερο αυτός για την Πατρίδα που να του δίνει το δικαίωμα να αναθεματίζει τους αλλοδαπούς? (Και πρόσεξε πολεμόχαρε... αυτό το λέω ΕΓΩ... που ξέρεις τι είμαι και τι πρεσβεύω)

   10.  Και τέλος τι συμφέροντα πρεσβεύουν αυτοί (οι παραπάνω εννοώ)? (Οεο?)

Όταν 'ηρθε κάποια στιγμή και για μένα το πλήρωμα του χρόνου να γίνω σημαιοφόρος, το συναίσθημα της υπερηφάνειας με συγκλόνισε και για να πω την αλήθεια χειρίστηκα τον ιστό με τη γαλανόλευκη με περισσή ευλάβεια και σεβασμό.... Δεν είμαι παρωπιδικός... έχω δει και έχω συζητήσει με Έλληνες στην Αμερική που ήμουν για λίγο καιρό και έζησα και ο ίδιος την εμπειρία του να είσαι ο ΞΕΝΟΣ.....

Πίστεψέ με πολεμόχαρε είναι ότι χειρότερο να σε βλέπουν και να κάνουν γκριμάτσες άνθρωποι που ούτε στο μικρό σου δαχτυλάκι να μην μπορούν να σε φτάσουν.... Γιατί πολύ απλά μπήκες στο ζωτικό τους έδαφος..... Γιατί πολύ απλά αναπνέεις τον αέρα που ανέπνεαν αυτοί πριν από εσένα.....

Άνθρωποι που όταν τους έλεγες ότι τα περισσότερα από αυτά που γνωρίζουν προέρχονται από τους Έλληνες και από την Αρχαία Ελληνική Παιδεία, απλά σε χαρακτήριζαν ως "γραφικό"...

Και το χειρότερο από όλα είναι ότι οι περισσότεροι από αυτούς που θα φωνάξουν και θα αναθεματίσουν, όταν τους ζητηθεί να χύσουν το αίμα τους για την Πατρίδα, θα πουν: "Μόνο εγώ είμαι εδώ? Δεν υπάρχουν και άλλοι να το κάνουν αυτό?"......... (ασχολίαστο)

Υ.Γ. Αφιερωμένο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου