Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2010

WarZone Report #1: Contamination!!

Τη χάσαμε τη μάχη, πατριώτη!!!!




Ναι, είναι αλήθεια.... Είμαι ο κομιστής!!!
Όχι του επίμαχου DVD, αλλά κομιστής ιών!!!

Έχω κολλήσει όλον τον κόσμο και τώρα που μιλάμε υπάρχει μία γενικευμένη αύξηση της κατανάλωσης χαρτομάντηλων, παυσίπονων, αντιπυρετικών και άλλων μη συνταγογραφημένων βοτάνων και μαντζουνιών!!!

Τι το ήθελα να δροσιστώ? Γιατί, την γκαντεμιά μου μέσα, πήγα να το παίξω invictus?

Έτσι λοιπόν κέρδισα ένα πολύ ωραίο συνάχι που μου στοίχειωσε όλο το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, ακόμα και αυτήν την στιγμή που γράφω όλα αυτά....

Μετά από μένα κόλλησα μερικούς στο γραφείο, αλλά το χειρότερο ήταν ότι κόλλησα και τον "Μήτσο". Φυσικά η μικρή δεν έκανε μόνο συνάχι, αλλά χτύπησε κάτι 39,5 ξεγυρισμένα και προσπαθούσα να τον ρίξω με κομπρέσες και αντιπυρετικά....

Δύσκολο πράγμα να έχεις πυρετό.... η μικρή όταν έχει πυρετό, την πιάνει μία λογοδιάρροια που με κάνει να είμαι αναποφάσιστος στο τι είναι δυσκολότερο, η αρρώστια της ή η ακατάσχετη πάρλα της!!!

Το διακωμωδώ, αλλά τα βράδια είναι το χειρότερο με το ξυπνητήρι να μπαίνει ανά ώρα για την αποφυγή αύξησης του πυρετού άνω του ορίου ασφαλείας!! 

Έτσι σήμερα είμαι σαν κινούμενο πτώμα και αναπολώ την θεσπέσια ώρα του επόμενου ύπνου....

Έτσι είναι πολεμόχαρε....Η μάχη είναι αδυσώπητη και καταιγιστική!! Και περιγράφω αναλυτικότερα:

Οι στρατιές των ιών προσβάλουν όλο και περισσότερα στρατηγικά σημεία του ζωτικού ανθρώπινου εδάφους, ενώ οι δυνάμεις του συμμαχικού άξονα (Panadol και Ponstan) προσπαθούν να αναχαιτίσουν την εχθρική προέλαση!!

Μέχρι στιγμής οι απώλειες από τις δύο πλευρές είναι σημαντικές, αλλά οι συμμαχικές δυνάμεις είναι σε πλεονεκτικότερη θέση και αναμένεται η τελική τους επικράτηση ακόμα και αν η εχθρική σύμπτυξη δυσκολέψει ακόμα περισσότερο την νική!!

Από το μέτωπο των συμμάχων έχουμε αναφορές ότι ο ανεφοδιασμός με πολεμοφόδια συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς, ενώ ο εχθρός δυσκολεύεται να ανοίξει τις γραμμές του δικού του ανεφοδιασμού!!!

Μετά από όλα αυτά, κρίνεται σκόπιμο να τονιστεί ότι η μέρες του εχθρού είναι μετρημένες και αυτός ο "πόλεμος των 6 ημερών" θα γραφτεί με χρυσά γράμματα στη σύγχρονη ιστορία.

Περισσότερες αναφορές θα ακολουθήσουν λίαν συντόμως....

Υ.Γ. Πάρτε και ένα επίκαιρο για να υμνήσουμε τον αγώνα!!

 

4 σχόλια:

  1. Περαστηκά σε σενα και την κορούλα σου...Δυστηχως αυτη η ιωση ταλαιπωρει πολυ κόσμο και ακομη πιο δυστηχως φεύγει σύσκολα.Παθόν εδώ και δύο εβδομάδες και ακόμη να συνέλθω :-( Υπομονη λοιπον, πολλά ζεστά πολλά αντιπυρετικα, αερίζουμε καλά τους χώρους και απολυμένουμε καλα χώρους και χεράκια :-) Περαστικά σας αλλη μια φορά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ξεχασα να σας αφιερωσω και ενα ασμα ετσι για να γινει η κατασταση πιο αναλαφρη :) ....

    http://www.youtube.com/watch?v=nKGuyppEcjA&feature=related

    και για περισσοτερο γελιο...

    http://www.youtube.com/watch?v=g4DBDxXj6Gw&feature=related
    ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. περαστικά και όχι δε σου κάνω την αποκλειστική. 120 ευρώ το 8ωρο παίρνουν, δε νομίζω να σου περισσεύουν :Ρ

    ο πόλεμος θα λήξει λίαν συντόμως αφού οι συμμαχικες σας δυνάμεις βρίσκονται σε πλεονεκτικότερη θέση.

    η μικρή μήπως να πήγαινε στο γιατρό?που σίγουρα την πήγες.. απλά ο πυρετός δεν είναι καλό να επιμένει.. ισως χρειαστεί αντιβίωση..
    περαστικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή